Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans bästa…

Hej där snöiga fredag! Då har vi en ny lista här på vad som varit bäst, nytt och sånt där smaskigt underbart.

  1. VECKANS LOOK… oj oj oj vad ni gillade detta rosa. den bilden blev även den mest delade i veckan, tusen tack alla fina för det. Jag har här en rosa kavaj och blus från Veronica Virta. Jag har haft detta setet ett tag nu och som med Veronicas plagg så är det just sånt man sparar i garderoben, riktiga klassiker alltså.

2. VECKANS PLAGG… den här prickiga klänningen som finns just nu på Provrummet.se. Här tänkte jag att…guuud så fräscht till sommaren och bruna och bara ben. Men som ni ser här så kunde jag inte hålla mig och då fick jag slänga på en tröja utanpå. Vilket är super för att kunna använda sina plagg till fullo. Boom!

3.VECKANS ACCESSOAR… ja ni vet ju redan att jag är en fan av Kueens sjalar och kimonon. Så jag kunde ju inte motstå den här nya godingen med fransar…hur snygg? Nu ser ni bara en sidan, den är ju vändbar och man får två i ett… jippi! Kände mig lite sailor/fransk… eller en fransk sailor helt enkelt…hehe!

4. VECKANS NYA… Ny kollektion från IOAKU och den går i rosa. Här ser ni halsbandet och örhängen, fler bilder kommer snart upp på bloggen.

Här sitter vi bänkade på rad och har så himla kul…en kväll att minnas med en massa garv och trams, kan inte bli bättre!

 

5. VECKANS HAPPENINGEVENTBITTE KAI RAND i Malmö. Jag var på plats med tjejerna, som ni vet så jobbar jag inte kvar längre men man missar inte en kväll på BITTE. Som alltid är det en underhållande Vicky som presenterar modevisningen på bästa och roliga sätt och vi är ju inte blyga och sena med att vara med på ett hörn…. (hoppas vi inte blir portade till nästa Event) Superkul att se den nya kollektion som butikerna nu är fyllda med så skynda dit!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.