Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Nu är det fredag igen och happy weekend till er alla. Har ni haft en bra vecka? Min har bjudit på både det ena och det andra. Jag har varit på Event, klippt håret och har en massa nytt och fint att visa er. Varit i Köpenhamn på olika möten, lagat en fantastiskt god gryta…och blev helt chockad av hur god den blev…haha! Men nu till lite mode och en rosa FÄRGBOMB!

1. VECKANS LOOK… den looken ni gillade bäst var rosa och rosa….och sen lite mer rosa! Kimono från Karmamia och T-shirt från Emm Copenhagen .

2. VECKANS ACCESSOARER… kär i mina nya armband från Ashiana London. Uppifrån nr 1 och 4.

3. VECKANS PLAGG…nytt och blommigt från Frontrow Living.

4. VECKANS PRODUKTER…jag har testat en ny duschtvål och en ny skrubb till kroppen. Jag är känslig för duschtvål och brukar oftast använda duscholja men den här är så skonsam utan att klia på kroppen…love it. Skrubben är superskön och man blir len som en bebisrumpa! Båda går att klicka hem från Cosmeco.se.

5. VECKANS HAPPENING… jag var på MJ’S på ett Event med Ewa Home. Blev presenterad för ett coolt Smart Home system. Det finns en Ewa Switch som du sätter i uttaget och den kan du koppla ihop med din telefon. Man laddar helt enkelt ner en app och kan kontrollera sin belysning från telefonen. Naturligtvis annat också, mer än lampor. Superhäftigt!

Många kramar på er och ha en fin helg!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.