Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Glad Påsk alla fina!

En kort vecka och en längre helg med massor av gott.

1. VECKANS PLAGG…eller hela setet… detta kommer från Les Levres och är så himla fint och superskönt att ha på.

2. VECKANS LOOK… den ni gillade bäst i veckan var detta söta set från Unlimited och helt rosa…så mycket rosa nu!!! Jag tror aldrig i hela mitt liv att jag har haft så mycket rosa på så kort tid som den senaste tiden.

3.VECKANS ACCESSOARER… men på allvar…hur coolt är inte detta halsband från IOAKU??? Den ingår i en Limiterad upplaga som kommer nu i April, så passa på att göra din förbeställning på nätet redan nu. The Beetle!

4. VECKANS NYA… prickiga sockar från Fun Flamingos! Lyfter vilken enkel outfit som helst.

5. VECKANS HAPPENING... som inte blev nån happening. Vi var klara och redo att åka till Ystad och gå på vår årliga VIP VernissageGynning x 2. Vi trodde in i det sista att vi skulle komma iväg men vädret satte stop för det detta året. Det var snöstorm och vägarna var stängda. Fick höra senare på kvällen att det hade varit över 70 olyckor på den sträckan och vissa hade suttit fast i över 2-3 timmar i snön. Tur vi inte åkte. Det blev bubbel och mys hemma istället.

 

Önskar er alla en riktigt fin och mysig Påsk helg. Kramar!!!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.