Living a Style

EDDIE LISTAR…Veckans Bästa…

Hello fredag och strålande sol. Sommaren är här och den hoppade över våren igen…men glada är vi för det. hoppas ni alla haft sol och en fantastisk vecka, det har jag och här kommer det några bästa glimtar från den.

1. VECKANS LOOK … utan tvekan när jag hade vit kostym och IOAKU´s nya Skalbagge halsband. Rosa väska från Chanel. Jag hade mina vita byxor från Coster Copenhagen och kavajen är från Zara. Linnet jag har under är från HM. Mina solglasögon är även dom från IOAKU.

2. VECKANS PLAGG… rosa är ju verkligen så hett och varför har man inte älskat den färgen tidigare? Denna knytblus hittar du på Stylelevel och den finns i fler fina färger.

3. VECKANS NYA… ännu mer nytt från Stylelevel ser du här. Ny blus och byxa. Matchat till det med gröna smycken från Caroline Svedbom och nätpåsen från Beck Sondergaard.

4. VECKANS ACCESSOARER…Ny ring från IOAKU, genomskinlig påse från Lindex och brillor från Veronica Virta.

5. VECKANS HAPPENINGS… det var ett VIP mingel party på MJ´S i Malmö. Så himla kula att träffa en massa nytt branchfolk och uppleva nya vrår på stället man trodde sig kunna. Fantastisk vilken förändring det har blivit och dom är inte färdiga än. Det kommer bli så bra…jag menar ännu bättre! Det var en jättefin och kul kväll med massor av skratt och bubbel.

Önskar er nu en underbar helg i solen! Glöm inte att smörja in er och kör fuktmasker regelbundet för att inte torka ut er.

Kram kram!

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.