Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Hej fredag! Du är sååå välkommen! Så himla underbart med helg och min ska jag tillbringa med familjen. Min mormor är 94 år och tiden är mot henne just…jag har ärvt all min fashion fetisch från henne. Hon bytte kläder tre gånger om dagen och jag är precis likadan….om ni undrar hur det kan komma sig att kan lägga upp olika outfits och looks samma dag. Vi kikar på veckan som gått…

1. VECKANS LOOK….blev denna här i sin enkelhet i Veronica Virta kappa och skjorta från Coster Copenhagen .

2. VECKANS PLAGG… den här fina klänningen från Frontrow Living. Så fina detaljer.

3. VECKANS NYA… ny bebis på väskfronten har kommit in i mitt liv. Det var kärlek vid första ögonkastet.  De lux!!! Min goding kommer från Valentino och är min första från det märket.

4. VECKANS ACCESSOAR… Nya solbrillor från IOAKU. Älskar dom och det är så många av er som just frågat mig om dessa. Gå in och beställ ett par vet jag! Superbra pris!!!

5. VECKANS HAPPENINGS… Köpenhamn är ju aldrig fel och inte en lunch på Café Victor heller. Och som ni ser i bakgrunden så ser ni både mina solglasögon och väskan.

Fin helg på er alla fina! Njut av solen och ta hand om er.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.