Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Hej alla fina, nu har jag haft ett litet uppehåll med Veckans lista.  Jag har varit iväg en vända men är nu tillbaka på hemmaplan en stund. Jag och och mannen var en Vecka på Mallis och innan dess så var jag hos min mormor. Vi kikar på vad som har hänt och vilka höjdpunkter jag vill lyfta fram.

1. VECKANS LOOK … dessa shortsen jag har på mig har ni verkligen älskat. Så många frågor och fina kommentarer på just dom. Finns på Bluecostore och ni kan använda min rabattkod ”EDDIEBLUE” och med den får ni 20% på allt. Kimonojackan är från Unmade Copenhagen.

2. VECKANS ACCESSOARER…magiskt fina och helt nya smycken från IOAKU. Örhängen och ring från sommarens kollektion. Man känner sig som en prinsessa i dom. Klänning från Katarina Nyman Lingerie.

3. VECKANS PLAGG… en midsommardröm av Les Levres. Superfin långklänning som går omlott.

4. VECKANS NYA... höjer alla sommarfester gör dessa glasen från Moët. dom hittar du också på Blucostore och glöm inte rabattkoden.

5. VECKANS HAPPENINGS … min fina älskling och jag. Vi hade så fina och mysiga dagar på Mallis fastän jag fick panik första dagen då det regnade när vi kom. Sen kom solen fram och det blev superfint. Så mycket god mat och dricka och lugnet som vi behövde. Perfekt!

Mer än så här behöver man inte, lugnet och vi.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.