Living a Style

Gör som oss…kör en spontanare! Del 1.

Vill du komma hemifrån men ändå vara på hemmaplan? Gör då som oss, kör en ”spontanare” och övernatta på Hotell i din egen stad. Vi tog oss en helhelg på MJ’S här i Malmö. Ni har säker sett att jag brukar hänga där en del… Tidigare hette hotellet Mäster Johan och det är väl så man minns det, det lyxiga hotellet på Gamla Väster. Förra året genomgick Mäster Johan en rejäl ansiktslyftning och blev MJ’S, det coolaste stället i stan. Det är hit man går för att ta en drink i någon av de två barerna. En bar i direkt anslutning till receptionen med lite lugnare tempo eller den andra baren, lite mörkare, tyngre, maffigare…  På dagen en lunch eller på kvällen en avsmakningsmeny med väl utvalda viner i den magiska matsalen. Snacka om Instagramvänligt…OMG!!! Ni måste bara uppleva det på något sätt, eller gör som jag, spendera en hel helg och njut av allt!

Missa inte…en liten GÅVA till er alla längst ner i inlägget.

Så här fint blev vi  mottagna i rummet…vi öppnar dörrarna och ser rosenbladen…på golvet och upp på sängen. Hur underbart fint alltså??? Det är sånt som gör att man blir så lycklig och glad, och känner sig speciell.

Jag bara älskar tavlorna som dom har överallt i rummen.

Som om rosenbladen inte var nog så stod där en magisk bukett blommor och en flaska bubbel på kylning till oss. Den delade vi med våra vänner som vi hade med oss den kvällen.

Skål och välkomna!

Efter lite piff och bubbligt trams på rummet så gick vi ner och tog en drink innan maten. Det blev en salig blandning vi testade och alla var supergoda.

Här sitter jag och redan är suddig…hahaha…hur ska detta sluta? Jag skyller på mannen att han tog en dålig bild!

Vi fick vårt bord och det dyker upp en flaska bubbel till…. När vi här nu bubblar loss så bestämmer vi oss för Let The Chef & Sommelier Decide…just sit back, shut up and wine n`dine!

Eftersom vi alla i sällskapet är glada för mat och dryck så passade det väldigt bra. Denna första rätt ni ser här är nog något av det godaste jag ätit. Detta är Variation på kål harrisa, getyoghurt, rostade mandlar…OMG…en dröm i munnen!

Så här lycklig och glad blir Mannen min när han får god mat och dryck!

Nästa rätt var Grön sparris, syrliga blad, rostad fiskbuljong, bakad röding.

När allt är så där drömmigt och bra, man äter gott och dricker gott…rena himmelriket liksom…men vad är det som gör att du mår så himmelskt? Förutom den goda maten och vinet??? Jo, det är personalen som ser till att på ett fint och lätt sätt vara där men ändå inte, att se vad man behöver och när… det mina vänner är inte det lättaste. Här lyckas personalen med just dom bitarna. Servicen är topp!

Hörde jag ett SKÅL???

Här har vi Brässerad mangold salvia, kycklingbuljong, champion, majskyckling från Munka.

Hälleflundra med ostron och persiljesås, grillad gurka och rädisor…så himla gott!

Här har ni första priset! De tre resterande i mitt sällskap gav just denna rätten ett mycket starkt MVG! Detta är då för er som älskar kött (jag håller mig till fisk och grönsaker) LOVELY CÔTE de BOUEF med svartkål, betor och steksky.

Många glas blir det…

Till efterrätt blev det CHOCKLATE MADNESS… alltså chocklad, chocklad och chocklad! Chockladmousse, ljuschocklad sorbet, krispig brioche, rosmarin.

Sedan hamnade vi i baren och där fortsatte Hedda Wenster som är Service and Mood Manager att serva oss med Champagne och drinkar!

Vilken dag! Vi avslutar med att hoppa in i denna rosen sängen säger God Natt!

Jag vill ju att ni också ska få uppleva MJ’S, och därför fick jag lov att ge er en liten fin GÅVA. Med koden [email protected] får du 15% som du kan använda på hemsidan under hela Juni månad. (på ordinarie priser) Klicka HÄR

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.