Living a Style

Gör som oss…kör en spontanare! Del 2

Helt tagna av fredagens fantastiska bemötande på MJ’S, så går vi nu in på dag två där nya smakupplevelser väntar… Hej Hotelliv, här kommer vi igen! Missa inte den fina GÅVAN som väntar på er i slutet av inlägget.

Denna kväll, nr 2, är jag klädd helt i vitt och min kostym kommer från Frontrow Living. Smycken och solglasögon kommer från Ioaku.

Denna kvällen hade vi ett annat par med oss och den inleddes med att vi blev serverade den bästa Piña Colada jag provat. Inte nog med den fantastiska smaken, dom var dessutom otroligt vackra och matchade mina nya smycken från IOAKU.

Dags att beställa…

Det blev Inkokt vit sparris, Hollandaise, dillpulver, dukkah.

Jag körde på Hälleflundran igen. Jag dör så gott detta är!

 

Nöjda, mätta och glada för en helt magiskt helg.

Tack MJ’S, ni är grymt duktiga och service minded!

Mina nya Show miniförpackningar var perfekta att ta med.

Söndag och vi har packat för att åka hem, jag har på mig ett set från Fine.

Tack än en gång för dom fina blommorna som jag fick ta med hem och för en upplevelse som vi sent kommer glömma. Jag har fått äran att kunna erbjuda er en GÅVA från MJ’S. Ni får 15% rabatt på ordinarie priser på webben med koden [email protected] Gå in HÄR och gör din bokning. Detta gäller ordinarie priser under juni månad.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.