Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Hej fredag och Veckans lista!

Solen skiner på oss fortfarande och det är så underbart. Tänk att vi har haft det så här varmt i Skånelandet i en hel månad snart. De senaste veckorna så har det varit 25-30 grader. Vi ska ju inte klaga men vad händer med vädret? Klimatförändringar de lux, dom kommer ikapp oss nu, eller? Vi tittar på den senaste tiden som varit…

1. VECKANS PLAGGMax Jenny klänningen som jag hade på mig i Palma. Vi var ju ett gäng tjejer som var nere, vissa tillsammans med Damernas Värld resan och vissa kom dit för sig. Det gjorde jag och Annika. Mitt tjejgäng har  kläder från Max Jenny och vi alla hade med oss något så vi bestämde att vi skulle bära det en kväll. Och snacka om vilken uppståndelse det blev!

Så här såg vi ut!

2. VECKANS LOOK… ni verkar gilla camo lika mycket som jag. Just nu dessa varma dagar och på mina semestrar så här jag använt Karmamia väldigt mycket. Bra plagg att resa med och dom skrynklar inte. Här i skjorta som jag haft från allra första början och nu kompletterade jag med en kjol till.

3.VECKANS NYA… på tal om just Karmamia så här jag även kompletterat med en ny Kimono. Den hade jag över bikinin på Palma. Den blåa färgen är helt underbart fin.

4. VECKANS ACCESSOARER… utan tvekan, solkrämer från Clarins, solbrillor från IOAKU och min runda stråväska som finns på Cashmere aux Folles.

5. VECKANS HAPPENINGS… alltså.. Jag är så glad över vår tjejresa och alla fina upplevelser . Jag säger bara, njut av livet mina fina för det är ni alla värda. Denna månad har jag hunnit med att vara på Mallis två gånger, jag har bott på lyxiga MJ’S. Jag har skrattat, jag har ätit gott och det har varit mycket bubbel i glasen. Stolt över sonen som sökte och fick ett nytt jobb som han han fixade helt själv. Stolt över mannen och företaget. Bara helt lycklig över allt i mitt liv just nu. Njut! Ta vara på tiden vi har! Puss på er och njut av helgen.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.