Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Hej igen fredag! Oj vad denna veckan gått fort! Så är det när man har roligt…hehe!

1. VECKANS LOOK… ni har sett den i vitt och nu så ser ni den i svart. Alltså denna fantastiska klänning! Jag älskar modellen. Ni hittar den på Bluecostore och tänk nu på att använda rabattkoden ”EDDIEBLUE” och få 20%.

2. VECKANS PLAGG… denna klänning från Unlimited Edition.  Den är hellång  och superskön och färgen är helt underbar. Man kan inte få för många klänningar!

3.VECKANS ACCESSOAR…det lilla lila diademet jag hade på dopet. I lördags var vi på dop i Lunds Domkyrka och jag var klädd i en ny lila klänning från Fine. Diademet hade jag redan sen innan och tyckte att det matchade fint till.

4. VECKANS NYA…hur snygg? Helt kär i denna väska alltså! Ni hittar den på Bluecostore, den med. Passa på att klicka hem den innan den tar slut. Bra pris!!!

5. VECKANS HAPPENINGIOAKU Event på  MJ’S.  Hur lyckat som helst och så mycket folk som kom för att titta på de nya kollektionerna. Himla kul.

MJ’S var som vanligt grymma på dekorationen av lokalen! Helt fantastiskt!!!

Önskar er alla ännu en magisk helg i solen! Ta hand om er och glöm inte fukt! Smörj, smörj, smörj!

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.