Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Hello fina fredag! Välkommen!

Hoppas ni alla haft en fin vecka med massor av sol och roliga upptåg. Jag känner att jag fått jobbat undan en del, jag har tagit tag i projekt här hemma….som att byta ut gardinerna i sovrummet, nu blev det nya långa gråa gardiner som passar till min gråa sänggavel. Så himla skönt att beta av det ena efter det andra på listan…men nu till en annan lista…

1. VECKANS LOOK...ni gick ju helt bananas på den här tröjan…ni kan fortfarande klicka hem den från Bluecostore med 20% rabatt om ni Använder koden ”EDDIEBLUE

2. VECKANS ACCESSOAR… hattar är ju bra att ha i denna sommarvärmen och då är denna stora extra bra..  haha…också den och klänningen är från Blucostore .

3. VECKANS NYA… det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg dessa skor i den underbara bubbelgum rosa färgen. Dom är från NA-KD.

4. VECKANS PLAGG… Här har ni dom igen….Skorna! Det här plagget är ju så himla bra. Den perfekta kavajklänningen! Perfekt som klänning eller som just en längre kavaj med något under. Se mina Insta Stories för jag gör  just nu (fram till 11.00 imorgon lördag)  en haul för just NAKD. Och där ser ni även hur man kan styla den med något under. Så skynda och shoppa med rabattkoden ”Eddie_20” som gäller 24h.

5. VECKANS HAPPENING… är faktiskt mitt nya E från Celine. Just denna bokstav visade sig vara så svår att gå tag i…. så klart liksom!  Den var slut i hela Europa och till slut fick jag en person att köpa den till mig i USA och då fick jag betala skatt på den också…men men…vill man ha nått så kostar det! Det var många turer och många samtal fram och tillbaka och till slut blev den min.

Med det önskar jag er en underbar helg.. själv ska jag väl Använda mitt E varje dag nu och gå i mina bubbelgum rosa heels. Puss på er och njut av solen!

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.