Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Hej Midsommar och långhelg! Har ni er outfit klar inför midsommar? Det blir väl som vanligt att man kommer blanda en klänning med sneakers och regnjacka! Jag brukar köra med jeans under… Nu tittar vi på veckan som varit.

1. VECKANS PLAGG… gul top från Max Jenny. Den lyser verkligen upp och man blir så glad! Love It!

2. VECKANS HAPPENING… jag hade ett mysigt möte med Ewa Home. Vi brainstormade inför höstens planer på Kasai in the Sky. Ett nytt roof top ställe i Malmö med väldigt god mat. God mat och jag var klädd helt i grönt.

3. VECKANS PRODUKTER…. som ni vet så älskar jag ju ansiktsmasker och nu har jag precis provat en ny ögonmask från Dermalogica. Den är superbra och man känner sig fint återfuktad. Den andra är en fuktmask som också är jättebra. Båda hittar ni på Cosmeco.

4. VECKANS ACCESSOAR… ny väska med pompom från Unmade Copenhagen.

5. VECKANS LOOK…fantastiska färger från Veronica Virta. Både byxa och den fina toppen. Och så min Candystud väska från Valentino.  Örhängen från Drakenberg Sjölen.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.