Living a Style

Sommar klänningar

Sommar och sköna klänningar hör ju liksom ihop, man kan inte få nog! Jag har väldigt svårt att behärska mig när det gäller just klänningar. Tänkte visa några här…

Här i en lila klänning från Fine. Skön och med tillhörande bälte. Gillar klänningar med just den modellen för då kan man välja själv ifall man vill ha skärp eller inte.  Eller varför inte byta ut det och bryta av med nått annat skärp.

Den är så fin i modellen och superskön att ha på. Ledig och fin på samma gång. Kommer från Bluecostore. Klicka hem den och få 20% rabatt med koden ”EDDIEBLUE

Den här kommer från Coster Copenhagen och det är en skön goding med fint mönster vilket gör att du lätt kan matcha den och få många olika looks. Det gillar vi!

Den här off shoulder klänningen är ett fynd från HM. 120kr på rea. När man bara vill äta och växa en kväll så är den perfekt! Haha…!!! Också cool att ha med ett bälte.

Klänning med skjorta över. Ja, varför inte..  båda plaggen är från Karmamia och jag älskar att man kan blanda deras mönster hej vilt…inte nog med att dom är så sköna så är dom perfekta att ta med på resa då dom inte blir skrynkliga som allt annat.  Jag vet att jag tjatar om dom men hur skönt är det inte bara att ta upp nått ur resväskan och bara hänga up! Klart! Love it!

En klänning till från Karmamia. Här med Gucci bälte.

Denna ljuvliga skapelse kommer från Frontrow Living och är helt underbar. Fin till så mycket och färgen är lätt att matcha med.

Långa klänningar…Åhhh…Vill ha så många! Den här är så fin att jag har den i två färger. Jag vet att jag är lite störd där men så är det.

Här är den andra och båda är från Fine.

Den här gula klänningen är från HM och finns fortfarande att köpa. 149:- som hittat!

En till favorit som jag har i två färger. Båda från Bluecostore, (20% med rabattkoden ”EDDIEBLUE”). Älskar denna webbsida! Jag har verkligen hittar mycket fint där!

Här är den svarta. Min väska finns också där.

 

 

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.