Living a Style

Blandat

Här har ni lite blandade looks från den senaste tiden.

Jacka och t-shirt från Fine. Shorts HM.

Haha..tagen in the moment…ser ut som att jag suttit på toa!

Ser ni ormringen? Så coolt med alla dessa djurteman på både kläder och accessoarer.

Så här såg jag ut för några dagar sedan när jag var ute med tjejerna. Tänkte att jag skulle vara lite kul med min flamingo top då vi skulle till MJ´S som har just flamingos som tema och signatur djur..hehe…där fick jag till det! Det som hände istället var att det kom fram en massa folk till mig och frågade om det var mig dom skulle följa efter… Jag frågade varför och då fick jag som svar att på MJ´S sida står det tydligen att man ska följa flamingon och dom trodde det var jag! Jag dog av skratt!!!

Denna fina skapelse av min underbara vän Katarina Nyman Lingerie. tänker att jag kommer ha den som både klänning och kappa.

Mera djur…denna gången från fina FANNY EK som är designer för smyckesmärket IOAKU som har gjort en ny kollektion som kommer nu till hösten. Denna heter BEE.

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.