Living a Style

Mitt liv med Ewa Home

Den är liten och snygg, den är hemma hos mig och den hjälper mig i vardagen… jag pratar om Ewa Home Switchen.

Ni har hört namnet förut och nu får ni kika in i mitt liv med Ewa Home. 

Vad eller Vem är då Ewa Home tänker ni…Jo, det ska jag förklara väldigt enkelt för er här.

Ewa Home är en produkt som hjälper till hemma, visst låter det bra? Med Ewa Home kan jag styra mina lampor och alla mina elektriska enheter. Ewa Home är en Switch som man sätter i uttagen och i den sätter du då tex. en lampkontakt. Du styr din enhet med din smartphone hemma eller när du är i väg. Detta gör att du kan ha koll på din belysning även när du befinner dig utomlands.

Så här ser den ut. Den är snygg och stilren i sin design och det gillar vi ju. Du programmerar enkel in när du vill att din lampa ska tända och släcka sig. HÄR kan du se mer av den.

 

Här sitter jag och myser med min Ewa…

Så fort att du skaffat din första Ewa Home Switch så laddar du ner Ewa Home appen. Du registrerar dig och följer de lätta instruktionerna för att komma igång. HÄR kan du se hur du går till väga.

Inte bara lampor utan även andra apparater som tex, en locktång eller plattång som du har igång på morgonen. Du behöver inte oroa dig ifall du glömt att dra ut sladden eller ifall du stängt av den. Med Ewa Home kan du lätt sätta den på timer och även om du sitter på bussen till jobbet så kan du bara gå in i din telefon och se ifall den är på eller av. Hur skönt är inte det i vardagen?

Jag har mina överallt i hemmet, tom. i mitt dressing room.

Du kan som sagt styra dina Ewa Switchar från var som helst genom att bara använda telefonen.

Den har så många olika funktioner… här kommer några av dom.

Den har en inbyggd dimmer som gör att du kan dämpa din belysning. En timer som gör att du lätt kan starta din kaffekokare innan du ens gått upp ur sängen. Eller varför inte följa temperaturen hemma för att se att den är precis rätt. Det som också är jättebra är att du och resten av familjen kan gå in på samma app och separat kontrollera de olika rummen och apparaterna.

Gå in HÄR och se alla Funktioner.

På bilderna har ni sett mig i en rutig kostym DENIM HUNTER. En ljus byxa VERONICA VIRTA och en randig blus FINE. Smycken från IOAKU, CAROLINE SVEDBOM och CÉLINE. Här ovan med min lilla MAYA som alltid vill vara med… hon är inte aggresiv bara väldigt pratig…hahaha!

Följ @ewahome_se  på Instagram för inspiration.

 

2 Kommentarer

Var kan jag köpa skorna med nitarna? Hittar bara dem med hög klack o det funkar inte

Svara

Skorna är från Valentino och på deras sida hittar du alla varianter. Dom har massor med olika platta modeller, kika där.

Eddie

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.