Living a Style

Rött och nude, klänning och kjol

Denna första look kommer från FINE och det är en kjol och top jag har på.

Här i en kjol som jag bär som en klänning från ZARA och skinnjacka från JOFAMA. Fick en del frågor när jag lade upp denna bilden på Instagram om vad det var för en klänning. Det är så att jag såg detta tyg skymta fram på sommar rean och jag var bara tvungen att se vad det var för något. Det visade sig vara en kjol i stl. L….vilket är då alldeles för stort för mig men jag kunde inte riktigt släppa den så då får man tänka utanför boxen och kjolen blev en klänning.

Älskar färgen ihop med svart. Det skira med det hårda.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.