Living a Style

Lash Lift på Kräm Hudvårdsstudio

Nu har jag varit och gjort en jättefantastisk behandling!

Jag har korta och raka ögonfransar i mig själv och med mascara blir dom fina men jag får aldrig till den där fina böjen. Så när jag hörde om den här behandlingen som heter LASH LIFT så nappade jag direkt.

Här ser ni före och efter bilder på den här behandlingen, helt osminkad på båda bilderna. Överst är ju såklart innan och underst är efter och där ser ni hur fint böjda ögonfransarna är och att ögonbrynen är färgade dom med. Fint va?

Så nu kan du faktiskt skippa mascaran och lösögonfransarna och köra på det naturliga! Så himla skönt! Detta är en allergivänlig och giftfri behandling utan parabener och kemikalier. Det som händer är att dina egna fransar böjs permanent och mättas med vitaminer och keratin inifrån. Behandlingen håller mellan 4-7 veckor. Fransarnas kvalitet kommer att förbättras och efter fler behandlingar kommer man se ännu mer resultat.

Jag har grundat med en keratinmascara några veckor innan denna behandling och kommer att fortsätta göra detta för att underhålla mina nya böjda fransar. Efter att fransarna lyfts och fylls med vitaminer och en speciell keratinfusion så avslutar man med att färga fransar och bryn. Jag älskar att färga mina bryn på Kräm Hudvårdsstudio då färgen håller så länge och man känner sig så fräsch och fin. Behandlingen kommer att avta när man successivt byter fransar, alltså när man tappar sina egna allt eftersom.

Här kan se den fina böjen som är på gång…

Och till sist så färgas dom. Denna behandling tar ca 2 timmar så var förberedd för att du somnar…så skönt och avslappnande och du känner inget obehag eller att det gör ont på något sätt. Just nu så får du som läser detta ett erbjudande och det är att du endast betalar 1095:- för två behandling om du uppger koden ”EDDIE” (värde 2190:-)

Boka online på [email protected]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.