Living a Style

2 Kommentarer

Hej,
Den väskan du har på dessa bilder är supersnygg!
Du som har massa väskor. Har du tips på vad jag ska investera i om jag vill ha en klassisk snygg vardagsväska (svart eller brun/congac i skinn), hyfsat rymlig (plats för iPad eller möjligen en liten laptop) men inte för tung att bära – då blir den alldeles för tung med innehåll. Gärna valmöjlighet att bära både i handtag och crossover och inte för mycket metaller/kedjor, för stora logos etc. Relativt diskret alltså.
Varför inte ett litet blogginlägg om handväskor kanske? 🙂
Hälsningar, Jenny

Svara

Hej Jenny,
Tack för ditt brev. Ja, jag har en hel del väskor och jag tycker att just en väska kan fiffa upp en hel look. När det kommer till din väska så så skulle jag nog rekommendera en PRADA. Jag har en i grått (som jag faktiskt ska sälja) kika på den modellen och sen så finns det många fina färger på deras webb att titta på. Finns med olika remmar. och rymmer det du önskar. Om du är intresserad av min grå så skriv till mig på Instagram så får du ett snabbare svar där.
kram, Eddie

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.