Living a Style

Mitt besök på Kräm Hudvårdsstudio

Något man alltid längtar till är att lägga sig för en ansiktsbehandling på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO. Jag var på plats tidigare i veckan och fick en grundlig rengöring och en Hydra peeling som vi gjorde senast. Det är den som jämnar ut pigmentfläckar.

Här ligger jag med ögonbrynsfärg på. Jag är så himla glad för att den håller så bra och jag behöver verkligen inte fylla på själv mellan behandlingarna.

Förra gången så köpte jag ett puder och nu så komletterade jag även med ett mörkare puder och en läpp penna, båda från JANE IREDALE.

Här testar Terses vilken nyans jag ska ha. Nedan ser ni både det mörka pudret och pennan.

Så här inpackad var jag under masken. Det är en gelemask som stelnar och som man sedan drar av i ett enda stycke.

Det blev en ny dag och natt från GUINOT som fick följa med hem denna gången och jag kommer även att fortsätta med NEWHITE serien som jämnar ut pigmentfläckarna. Denna sommaren fick jag det på halsen och jag aldrig fått det tidigare men så är det väl…allt förändras efterhand och då får man bara ta ta i det. Därför är det så bra med dessa skräddarsydda behandlingarna som KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO utför.

KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO hittar ni på Själbodgatan 2A i Malmö.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.