Living a Style

Egypten

Vi hamnade i Egypten en vecka för lite sol och bad. Så himla skönt att förlänga den sommaren vi haft med mer sol…och det fick vi verkligen. Då vi bara skulle borta en vecka och inte ville flyga så långt så vad detta perfekt. Det tar ca 4.5 tim dit och garanterat sol. Vi hade 30 grader varje dag.

Jag hade inte varit i Egypten innan och hade inga planer på att se pyramiderna eller nått annat , utan mer bara slappa och bara vara. Jag var inte beredd på att det fanns så många katter där. Överallt fanns dom och jag ville ta hem dom alla. Tänk bara på att ta med handsprit och ha i handväskan, jag kunde ju inte låta bli att gulla med dom.

Så här fint var det när vi flög in  mot Hurghada.

Den här lilla gulleflickan var så mysig.

Vi höll oss på resorten och det fanns gott om olika ställen att vara på, bla här.

Vi höll oss faktiskt mest här.

Love!

Chocken var att solen gick ner kl 17.00 och sen blev det helt svart. Så vi fick verkligen ställa om oss tidsmässigt. Vi kom i säng tidigt och gick upp tidigt. jag har aldrig gått upp så här tidigt någon semester alls. Och framför allt inte varit på stranden kl 9.00. Det var faktiskt väldigt skönt…Fler bilder kommer.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.