Living a Style

Några av mina looks i Egypten

Här har jag samlat några looks som jag hade på mig i Egypten. Som jag skrev innan så är ju plagg från Karmamia super att ha med och första looken är från dom.

Leokjol och röd top…lyser upp verkligen.  Fick höra från er att jag klär i rött så jag får väl börja ha mer rött helt enkelt.

Skulle matcha poolen på första bilden… turkost är för mig en riktig sommarfärg. Klänning från Johnny Was.

Denna röda lilla klänning är så himla fin…Den kommer också från Johnny Was. Det är ett nytt märke som jag faktiskt upptäckte på mässan i Köpenhamn och jag blev kär. Så ni kommer säkert se mig i fler plagg från Johnny Was.

Ny bikini hade jag med mig. Den kommer från Freya och är så söt i den svartvita rutan. Vi har en butik (två butiker) i Malmö som heter La Leia och den är därifrån.

Och gissa var den vita toppen är från…jo, från Johnny Was. Helt magisk är den. Man kan ha den som en kofta, en top och slänga den över bikinin om man vill…

Kommer ni ihåg mina vita och svarta klänningar som jag nästa bodde i, i somras? Denna turkosa är från Bluecostore och som sagt…vilken fräsch sommarfärg. Armband från IOAKU och Dior.

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.