Living a Style

Vinterboost på Kräm Hudvårdsstudio

Hej på er! Härom dagen var jag på en välbehövlig ansiktsbehandling på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO. Nu när vintern kommit hit till Skåne med så kändes huden lite torrare och då gjorde vi en riktigt fuktboost. Det är en riktigt fin vårdande Anti-age behandling som omedelbart reducerar alla torra linjer och verkar på synliga tecken på åldrande.

Provade det fina hårbandet som säljs på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO.

Behandlingen baseras på en intensiv peeling som rensar bort all torr hud. På detta får du en kombination med högaktiva anti-age ingredienser i serum som masseras in (väldigt skönt) massagekräm och mask. Jag kan verkligen säga att man känner sig som en ny människa därefter och lystern är magisk.

Sen att linjer och rynkor mildras och porerna blir renare och mindre tackar man ju inte nej till. Älskade denna behandling!

Ber om ursäkt för dom lite suddiga bilderna, jag hade inte glasögonen på mig och såg inte att det blev suddigt…alltså katastrof! Jag får skärpa mig nästa gång, jag lovar! Det blir till att ha glasögonen på helt enkelt.

Just nu så finns det så många fina presentförpackningar att köpa till Jul, se bara de fina kulorna och askarna från GUINOT.

Jag kompletterade med ett serum som är extra fuktgivande nu över höst och vinter, en ögonkräm och ny rengöring. Denna gången från den serien som är uppljusande och bra för just pigmentförändringar. Jag har märkt stor skillnad på de ställen vi har behandlat och då tänkte vi att jag fortsätter ett tag till. Alla produkter från GUINOT.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.