Living a Style

Mina nya mattor

Här sitter jag och myser med min nya matta. Jag har länge letat efter en matta till vardagsrummet och inte hittat någon. Jag ville ha nån som inte sticker ut för mycket då jag gärna sätter till färg i form av nya kuddar och blommor. Denna färgen passar fint till mina soffor och jag kan ha alla färger till. Mattan är från CARPET VISTA.

Jag hittade denna mattan på CARPET VISTA. Det är en webbshop på nätet som har ett jätteutbud på mattor. Du hittar alla storlekar, färger och stilar. Just denna hittar du HÄR

Många av deras produkter är tillverkade för hand. Ger en äkthetskänsla som inte går att jämföra med en maskintillverkad matta, denna du ser här är i bambusilke och fantastisk att gå på, skönt när man sitter barfota i soffan. De mattorna som är tillverkade för hand görs det ofta bara ett exemplar av. Alltså ingen matta är lik den andra. Rätt häftigt när man tänker på det…det blir ju så speciellt och lyxigt att ha en matta som ingen annan har.

Jag gillar att den är neutral men samtidigt med lite mönster som ger den och hela soffgruppen lite liv.

Min lilla Maya vill ju alltid vara med…

Detta här känns ju som en bra bas och som ni ser så kan man ha alla färger till efter säsong.

 

När jag ändå var i farten så bestämde jag mig även för en rund grå matta till ett utrymme på ovanvåningen. Det ni ser är en del av hallen här uppe. Just nu så står här en vit IKEA soffa men den ska bytas ut och denna vita ska hem till sonen.

Den är fluffig, skön och mysig. Denna matta finns i många färger och och i olika storlekar, min är 2 meter i diameter. Du kan kika på den HÄR

Även här uppe så kör jag en enkel och neutral stil. Ibland har jag massor med kuddar i färg och då köper jag bara nån blomma som matchar och så har man ett nytt rum. Väldigt enkelt…

Gå in på www.csrpetvista.com/

Du kan även följa dom på Instagram carpetvista_sverige

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.