Living a Style

Andra behandlingen på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO

Då var det dags för min andra av fyra behandlingar på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO. Jag fick den andra kemiska peelen gjord och denna gången så tog vi en lite starkare variant. Efter den första så kändes huden jättebra, slät och fin och jag fjällade nästan inget alls.

Denna andra peel behandlingen går lite mer på djupet och och ska bleka pigmenteringar och släta ut hudtonen. Det är en kombination av mjölk, mandel och fytinsyra. Och även denna gång så avslutades behandlingen med retinol.

Här ser ni produkterna som användes under behandlingen.

Nu när vi gör dessa kemiska peel behandlingar så använder jag tvätt och ansiktsvatten från GUINOT och serum och kräm från DERMAQUEST, då detta fullföljer behandlingen till bättre resultat.

Efter behandlingen så är man väldigt blank och slät, det var jag de två första dagarna och sen började det strama lite i ansiktet. Då är det skönt att köra en fuktmask, min är från GUINOT och den brukar jag vara duktig med att använda ofta.

Kika in på kram-hudvardsstudio.se för mer info vad salongen gör och du kan även beställa alla dina produkter från deras webbshop.

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.