Living a Style

Ny behandling på Kräm Hudvårdsstudio

KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO har haft stängt under hela Januari månad då dom renoverade salongen. Därför har ni inte kunnat läsa om mina produkter och behandlingar på ett tag nu. Men nu så har jag varit där och nu har vi en ny plan för min hudvård innan sommaren och solen kommer.

Så himla fint dom har gjort det, det ser så rymligt och fräscht ut med väl valda toner på färger.

Ni vet ju att jag älskar GUINOT produkter och just nu så har KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO ett superfint erbjudande på deras rengörings kit. Man får dubbelt så stora förpackningar (400ml) till priset av den normala storleken (200ml).

Planen här nu är att jag ska göra en kur på 4 behandlingar innan sommaren. Detta innebär att jag kommer göra en Kemisk Peeling var 3:e vecka. Behandlingen görs med DERMAQUEST som är en amerikansk hudvårdsserie som är exklusivt framtagen för hudterapeuter.

Denna behandling heter MANGOBRITE RESURFACER och är perfekt att köra som en kur 4 gånger på typ höst eller vintern. Den ger fantastisk lyster och har blekande egenskaper. Jag har ju som jag sagt till er innan jobbat på pigmentfläckar sen förra sommaren. Detta är då steget högre för bättre resultat.  Samtidigt är detta en återfuktande behandling som milt exfolierar och jämnar ut hudtonen.

Så här slät och fin såg jag ut direkt efter. Denna behandling gör varken ont eller skapar obehag, den kan pirra lite grann när syran är på men inget annat. Behandlingen avslutades med retinol för den där extra effekten. Nu kommer jag förmodligen fjälla lite efteråt men det är ju bara positivt då den nya fina nya huden kommer fram.

Här ser ni de produkter jag använder just nu, alla produkter är från GUINOT och finns att köpa på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO. Rengöringen och ögonkrämen är samma som innan, så den har jag bara fyllt på. Dag och nattkrämen och serumet som är en kur på 14 dagar har jag inte provat innan så det ska bli väldigt spännande. Jag får återkomma med det sen efter min andra behandling.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.