Living a Style

DOFTA

I samarbete med DOFTA.

Jag har alltid gillat doftljus och doftpinnar, och har dom oftast utspridda överallt i mitt hem. Nu har jag fått prova dessa fantastiska dofter från DOFTA. Här ska ni få se hur det ser ut hemma hos mig och var jag har mina dofter.

DOFTA är ett svenskt doftvarumärke där allt från idé till färdig produkt produceras i deras egna fabrik i Halmstad. Deras doftdesigner Anna Riller skapar väl balanserade, harmoniska och lyxiga dofter som är unika där varje del är noga utvald med dom renaste och finaste ingredienserna. Och det kan man faktiskt känna på dofterna.

Dessa två översta bilderna är tagna i mitt WIC och där har jag alltid doftpinnar stående. För detta utrymme på ca 25 kvm passar den alldeles perfekt då den doftar lagom mycket. Precis den känslan jag vill ha. Jag vill känna doften när jag kliver in.

I vardagsrummet körde jag den rosa serien som passar mina rosa kuddar jag hade framme just då. Den heter Blush Gold Edition och har en superfin rosa ton och doftar friskt och rosigt. Den har noter av mandarin, apelsinblom och rosa rosenblad. Helt ljuvlig!

Jag hade en vän som kom över kort efter att jag hade pimpat nedervåningen och det första hon sa när hon kom in var….vad är det som doftar så gott? Det är väl bra betyg om nått? Jag brukar matcha efter blommor jag köper eller kuddar jag tar fram och när första solen kom fram kändes detta så vårigt och underbart.

Förpackningarna är så himla lyxiga och fina att bara ha dom framme blir fint. Bästa presenterna!

Oriental Nights heter min svarta serie. Det är doftpinnarna från den serien jag inne på mitt rum. Det finns även body lotion och tvätt i dessa fina serier och en massa andra fina produkter som parfym i olika storlekar och fina doftlampor.

Här ser ni den vita serien som heter Champagne och det som måste tilläggas är att alla dessa produkter är fria från Sulfater, Ftalater, Paraffin och färgämnen, alltså…kan det bli mycket bättre? Att veta detta gör dom ännu lyxigare.

Då jag ofta ändrar om så blir det att mina pinnar och doftljus flyttas runt hela tiden och jag kan matcha efter behov. Som här, då jag hade denna fina vita blomman, då tog jag ner den vita serien som tidigare stått i badrummet för att matcha.

Kika in på DOFTA HÄR och spana in deras fina sortiment.

Följ dom även på Instagram för fin inspiration HÄR

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.