Living a Style

Kräm Hudvårdsstudio, en rengörande behandling

Efter en hel del resande och sol var det superskönt att få en grundlig djuprengöring på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO igen.

Terese som jag går till började med en liten dammsugning av huden, jag älskar denna rengöring för att den rengör verkligen på riktigt. Själva slipningen görs med ett instrument som ni ser på bilden, toppen är klädd med fasta diamanter. Så om ni har hört talas om diamantslipning så är det denna metoden folk pratar om.

Gå in HÄR och boka din diamantslipning inför sommaren. Solen tar bättre och du får ett jämnare resultat.

Man för instrumentet med jämt tryck över huden och döda hudceller och smuts sugs upp med hjälp av ett vakuum. Det ger en slipning av det översta hudlagret. Då jag alltid gör en skräddarsydd behandling så är det lite olika från gång till gång vad just min hud behöver. Denna gången behövdes det verkligen. Denna behandling hjälper även mot hudproblem, solskador och pigmentering. Jag älskar den!

Steg två i min behandling var en massa fukt som Terese slussade in med vibrationer, det gör att produkterna kan lättare tränga in i huden och stimulera kollagenbildningen och reducera fina linjer, blodcirkulationen ökar och man känner ett lätt lyft. Magisk känsla!

Efter en slipning är det jätteviktigt att återfukta med serum och krämer. Här ovan ser ni filtret från diamantslipen som rengjorde min hud. Den till höger är ju då den som fångade upp all smuts och döda hudceller.

Fräsch sommarskyltning på salongen.

Dags att komplettera lite, GUINOT har så många bra produkter och det finns så mycket man vill prova. Jag har ju hittat mina favoriter men vill prova så mycket mer. Denna gången fick faktiskt en ny produkt följa med hem. Den är en ny rengöring, jag har använt tvättskum och nu över sommaren så ska jag prova en tvättolja…spännande.

Här ser ni de produkter som jag kompletterade med. Ansiktsvatten, ögonkräm och dagkräm har jag haft innan och dom trivs jag jättebra med och tvättoljan ser ni till vänster. Kika in på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIOS webbshop och läs mer om:

Dagkrämen HÄR, ögonkrämen HÄR, ansiktsvattnet HÄR och rengöringsoljan HÄR

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.