Living a Style

Studio Heijne

I samarbete med Studio Heijne.

Ni vet det där perfekta plagget som man alltid letar efter…det plagget man vill ha till så många olika tillfällen…jag har hittat ett sådant plagg! I mitt fall en klänning, ni vet ju hur mycket jag älskar klänningar…och det bästa kommer vi till nu.

Studio Heijne gör nämligen size-free plagg, alltså storleksfria kläder, skräddarsydda plagg och min klänning är gjord just efter mina mått. Hur lyxigt är inte det?

Tänk er känslan att bara beställa, utan att man måste välja en viss storlek, utan att känna att man hamnar mellan storlekarna för det gör man många gånger. Hur enkelt som helst. Jag tog de måtten som frågas efter och det var jätte enkelt. I mitt fall får jag en klänning jag inte behöver lägga upp. Den är bara perfekt från början. Det brukar vara det största problemet i mitt fall.

Jag har haft den vid olika tillfällen och här kan ni se de olika stylingarna. Alltså mitt perfekt plagg som jag kan ha till så mycket.

Här med sneakers till, bekvämt, enkelt och snyggt.

När det kommer till storleksfria och skräddarsydda plagg som just Studio Heije gör så är det så många bra faktorer som spelar in. Tänk er att det inte blir en överproduktion av kläder, ingen spill och du får en hållbar produktion. Hur bra som helst för miljön.

Denna enkla modell på klänning gör att du kan ta till så många olika accessoarer. Här har jag klackar och en liten aftonväska till.

Älskar de stora puffärmarna! Dom gör så mycket för den annars enkla modellen. Denna klänning kan du beställa i andra färger med. Just den jag har på hittar du HÄR

Ytterligare en annan skön look. Sandaler och stora smycken en söndag kväll. Jag är så glad att längden är så perfekt, jag kan verkligen ha den till allt.

Kika in på hemsidan och se alla de andra fina plaggen och accessoarerna. Du kan även följa dom på Instagram HÄR

www.studioheijne.com

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.