Living a Style

Cocktail Brunch på Kitchen and Table

Förra lördagen så anordnade Clarion Hotell ihop med Kitchen & Table en Cocktail Brunch med en massa sköna Influencer tjejer.  Jag fick äran att co-hosta den tillsammans med Johanna och Camilla från Clarion Live.

Men innan vi kommer dit så började jag min morgon på 21 vån med min hårstylist Jesper från Larsson & Lange. Min fotograf Ola var också på plats och det är då Ola som tagit dessa fina bilder.

Vi hade en supermysig morgon med en massa garv innan vi gick upp till 25 vån där Kitchen & Table ligger. Brunchen intogs alltså 85 meter över havet. Hur coolt är inte det?

Här står då jag med stylat hår av fina Jesper och blir fotad av Ola vid det fint dukade bordet.

 

 

Mingeldrinkar på gång…

Ulrika Norberg var på plats, alltid lika kul att träffa henne. Vi har alltid så mycket att prata om men nu så blev det att man försökte prata och träffa alla andra fina tjejer med, så det får snart bli en lunch ihop.

Vi hade en liten tävling där vi gjorde en magisk brunch drink.

Dessa sagolika ljusrosa drinkar heter Carnival och tävlingen gick ut på att den som gjorde den mest utstickande drinken vann en övernattning på Clarion Live.

Jättefin dukning och blommorna var magiska.

Här ska ni nu få se vad vi frossade i… det var allt från egg benedict, avocado sandwich, pannkakor och yoghurt med blåbär och mycket mycket mer.

Känner redan nu att jag lätt kommer unna mig en sådan Brunch längre fram i höst. Gör det du också…

Alla hade det så himla trevligt så detta måste vi bara göra om.

Det var full action på oss alla! Här ser ni Camilla från Clarion i gul klänning och Katarina Althin, moderedaktör på tidningen Tara.

Tillsammans med Johanna (vänster) och Camilla (höger).

Bjuder på alla dubbelhakor…hahaha!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.