Living a Style

Ny behandling på Kräm Hudvårdsstudio

Nu är hösten här och det är dags att förnya sig lite. Jag har varit hos frissan och färgat håret lite mörkare och gjort en tandblekning och så var det dags för min efterlängtade ansiktsbehandling på Kräm Hudvårdsstudio.

Denna gången så gjorde vi något helt nytt för mig. Vi bestämde att vi ska göra en Dermapen kur på tre gånger. Det var helt nytt för mig, jag hade bara hört talas om den behandlingen och det verkar som om alla gör den just nu. Så varför vänta…hösten är här och det är nu vi ska bygga upp huden och vårda den lite extra efter sommaren. Och så får man just nu 20% rabatt när man bokar 3 behandlingar. Så det är ju bra!
Ganska förvånad blev jag när det låg en kondom redo inför behandlingen…snacka om en säker kur…haha! Ni har säkert hört talas om Dermapen...men vet ni vad det är?
Det kan även kallas microneedling, med den så skapar vi en kontrollerad skada i huden som leder till att huden sätter igång sin självläkningsprocess och börjar producera nytt kollagen, alltså en massa små nålstick. Närmare bestämt 1920 i sekunden. Det får man med Dermapen 4, den senaste och bästa Behandlingen. Detta gör att man kan med Dermapen 4 även behandla områden som ögonlock och läppar.
Här ser ni kondomen över munstycket man använder. Den sitter och skyddar pennan precis under det blåa munstycket. Denna behandling är världsledande just nu på hela marknaden. Du kan behandla områden för, torrhetslinjer, lyft, föryngring, ärr, stora porer, oren hy, pigmenterigar, rosacea, bristningar.
Just nu är det detta du måste prova!
Så här rosig såg jag ut efteråt. Jag upplevde inte behandlingen så väldigt smärtsam. Det är klart att den känns, det är ju små nålar som går mikroskopiskt in i huden. Ja, det känns! Men inte så att man inte står ut. Nu när man har provat det en gång och vet så känner jag….bara kör på! Man får ett skönt serum på huden medans nålarna kör på och direkt efter.
Efter behandlingen så känner man sig varm och rosig. En kylande mask är toppen att få på efteråt. Naturligtvis är det sen viktigt att man tar hand om sin hud under tiden och mellan behandlingarna. Jag känner mig så trygg i tjejernas vård här på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO att jag frågar alltid innan jag använder något i mitt ansikte som inte kommer från salongen. Jag är jättenoga med att inte bryta min hudvårdsrutin. Visst kan man använda en ansiktsmask från ett annat märke utan att det stör men just krämer och serum är jag jättenoga noga med.

Dessa produkter från DERMAQUEST ska jag nu använda under hela denna perioden vi gör dessa Dermapen behandlingar. Detta är Rolls Royce på burk. Bästa lyxen att skämma bort din hud med nu under hösten.
Då har jag en ansiktstvätt, den hittar du HÄR
Ett serum för dag och natt, HÄR
En dag och nattkräm, HÄR
En ögonkräm till både dag och natt, HÄR
Sen efter en vecka så ska jag gå på ett annat nattserum och det kan du läsa om HÄR

Alla dessa produkter finns på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO och kan köpas på plats. Inte beställas på nätet. Då detta är medicinska produkter så krävs det rådgivning på plats.

Ni kan kika in på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO HÄR och följ dom även på Instagram HÄR för en massa nyheter och bra tips.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.