Husfrun i Toscana

Waiting for the bat to leave at sunset

Vi har suttit och väntat på att solen skulle gå ner. Inte den mest hänförande solnedgången i kväll, men vi ville att det skulle bli mörkt fort så att fladdermusen som gömt sig  någonstans i huset skall  vakna till liv och helst flyga UT. Långt bort, tack. Sedan kan jag gå och lägga mig. Inte Innan.

DSC_1477

We have been waiting for the sunset tonight, not because it was particularly beautiful, but we hope that the BAT should wake up from his hiding place somewhere in the house, and then hopefully leave. Flying far, far away. Then I can go to bed. Not before.

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.