Husfrun i Toscana

Simple things that makes you happy..

DSC_1427

Stolar och bord i ful plast  och inte en jättevacker fasad, men oj vad jag gillar detta stället

När jag bodde och arbetade i Verona , tillhörde den här lilla baren ett av mina favoritställen att  koppla av på efter en stressig vecka.Den ligger mitt ute på vischan i den lilla byn Custoza, inte så långt från Verona, och omges av underbara vyer. Här satt jag med bybor som pladdrade och sladdrade, lite cyklister, lite stadsfolk på väg till någon restaurang samt familjen till den gamla damen som driver stället. Vinet serverade hon i små glas  som påminde om snapsglas, och det var väl tur eftersom det inte alltid var den bästa sorten hon slog upp .. Men oj vad jag njöt!  Förra veckan körde jag förbi och till min lättnad ser stället ut som det alltid gjort, bra!

DSC_1424 One of my favourite places just outside Verona where  I used to relax after a hard week of work. The place still looks the same after more than 15 years and that feels great ! So simple but so relaxing with beautiful surroundings.

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.