Husfrun i Toscana

Blommor till tisdag

Här är det oftast  inte blommor till helgen som gäller, utan “blommor till tisdag“. Anledningen är att jag oftast köper mina blommor  just på tisdagar eftersom det är då stadens  marknad äger rum. Där har jag min egen  lille trevlige blomstergubbe som har de allra  finaste blommor av prima kvalité, de brukar hålla i evigheter. Han har inte ett enormt utbud men han har alltid underbara tulpaner, vill man ha dem får man komma tidigt (och det har man i regel inga problem med ).  Senaste tisdagen köptes det dock en liten bukett anemoner. Tycker de är så fina att se på.

DSC_0184

DSC_0180

Underbara färger

DSC_0176

 

Usually I do not buy flowers “for the weekend” but for  “the tuesdays”.  It´s because I find my flowers at the local little market where a very polite man  has a small , but very  good selection of flowers….Last week I bought these lovely  anemones. 

  1. […] gör inte sakens sämre, de är mina favoriter också. Ni kan följa henne på instagram här. blomstergubbe Nu hoppas jag att min har spännande växter att erbjuda på tisdag, så att jag kan hem och […]

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.