Husfrun i Toscana

Wild love in Africa with Steve McCurry

Det var väldigt nödvändigt att införskaffa  ett par nya solglasögon, eftersom mina favoriter for i backen häromdagen  och brast . Som tur var, hade jag redan spanat in en modell jag gillar, nämligen de här  på bilden ovan som kommer från spanska (men delar av tillverkningen sker i Milano) Etnia Barcelona. Att en av mina  favoriter,  fotografen Steve McCurry -gjort deras vackra kampanj “Wild love in Africa”  KAN haft lite inverkan  på mitt val….

Etnia Barcelona

Photo Steve Mc Curry for Etnia Barcelona . 

Etnia Barcelona

Mina nya brillor.

DSC_0183

Africa

Picture from Etnia Barcelona

Etnia.

Den här modellen är också fin,  men den vart slutsåld. Picture from Etnia

Om ni inte redan  är familjära med Steve, så kanske ni ändå känner igen ett av hans mest berömda foton ,taget  1984 -“the Afghan girl”. För ett år sedan besökte jag en fantastisk utställning med Steve McCurry, där man kunde se dokumentären om hur  fotografen letar efter och tillslut finner,  kvinnan han fotograferat i Peshawar 17 år tidigare.

c98b7efe0fd11310adfb05444fa686b7

The other day a pair of my favourite  (but very old) sunglasses broke, therefore   I went to buy the ones on the photo above  from Etnia Barcelona that I have  admired since months in the window by our local optician. I love their advertising campaign signed Steve McCurry ( a photographer I admire a lot ),  called “Wild love in Africa”.

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.