Husfrun i Toscana

Protect yourself!

Vår familj tillhör inte precis det där mörkhyade slaget. Min make tas oftare för en irländare än italienare när vi reser… Eftersom det  det mest  handlar om bad och strand när vi är på Sardinien,  smörjer jag in  min långa familj på längden och tvären för att ingen skall bränna sig. ( Varför har ingen kommit på att sälja den servicen på beachen – insmörjning av sandiga barn? ) Med Australian Gold i bagaget tycker jag att jag hittat en utmärkt kompanjon i den starka solen.Den är  lätt att applicera, skyddar bra och doftar gott. Deras Aloe Vera After Sun är fantastisk! Först var jag lite skeptisk till deras produkter, jag  trodde bara det handlade om produkter som intensifierar solbränna- men så är alltså inte fallet! Ni som skall vistas i solen- prova!

Australian gold

Ja, här har vi hela gänget. Skyddsfaktorn är hög, som ni ser!

DSC_0287

Den här är väldigt skön att svalka sig med efter en dag i solen!

DSC_0290

 

In the sun I protect my family with the products from Australian Gold– and I find them excellent for protection, price/ value and perfume! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.