Husfrun i Toscana

När fantasin tryter..Då friterar vi!

Visst sinar fantasin ofta- särskilt  när det handlar om att hitta på vad man skall äta till lunch och middag, eller hur? Då kanske det kan vara ett tips att fritera, hos oss blev det trädgårdslandets färska zucchini som hamnade  i frityrolja samt några  köpta aubergine, för våra egna  har inte mognat än. Smaskigt värre och till  våra zucchini  användes bara en god frityrolja och lite mannagrynsmjöl att doppa dem i innan!

Friterad aubergine

Min friterade aubergine gör jag såhär : innan jag friterar de runda skivorna (som är ca. 1 cm tjocka) så doppar jag dem i mjöl, efter det i en skål med uppvispat ägg och innan de friteras ett  litet dopp till  i ströbröd. Inte svårt! Men gott!

DSC_1707 (5)

Bordet är inte svårt att duka… Värre att hitta på vad man skall äta!

 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.