Husfrun i Toscana

Annat hav

I söndags gjorde vi det stora misstaget att ta en dagsutflykt till havet. Inte en jättebra idé, nä.  Men vad gör man i 40- graders värme? Jo, man sätter sig i bilen och köarköarköar för att ta sig ett dopp i det som är närmsta havsvatten. Mitt råd till er som turistar i Italien: håll er borta från kustvägarna  på söndagar. Ni kan bli bortskrämda för alltid och det är ju synd eftersom det finns så mycket vackert att se hos oss! Måste ni till kusten så se till att komma på plats innan söndag och rör er sedan inte ur fläcken!

Forte dei Marmi, Hammam

Vi har blivit bortskämda med att bada på Sardinien. Där spelar man i en annan liga när det gäller kust, om man nu  får säga så. Här spelar de i en annan liga. Typ “vem betalar mest för sitt  tält på stranden”?. Ett sånt här litet tält intill vattenbrynet går på ca. 1.800 Euro/ mån  under högsäsong, dvs halva sommaren. Så om ni funderar på att slå till- nu vet ni det!  Som ni ser är det numera jag och handdukarna som semestrar, var jag än är fotograferar jag dem, det är inte alls  meningen att de skall komma med överallt,( men annars hade ni inte fått se stranden)! 

DSC_1707 (6)

Våra vänner hyr ett fint hus intill havet och var gulliga och bjöd hem oss på lunch. Det tackade vi för, att få bli serverade i skuggan .

Insalata di mare

Den här salladen på bläckfisk passade utmärkt i hettan. Gott med selleri i, det vill jag också testa nästa gång!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.