Husfrun i Toscana

On the road

Det har varit ett himla farande sedan skolan kom igång. Upp och ner i backarna kör jag, så att grusen yr. Barnen går numera i separerade skolor, med helt olika tider så jag sitter mest i bilen hela dagen tycker jag. Då är det tur att man passerar den här vackra utsikten…

Det har investerats en hel del inför nya skolan…Exempelvis den här tjusiga väskan i plast där  diverse material skall samlas. Inga skåp för förvaring finns i skolan så alla böcker kånkas  på hit och dit varje dag. Väldigt praktiskt. Jag upprepar vad jag tidigare sagt. Ett separat  inlägg om skolan kommer, men jag får hejda mig för det skulle kunna bli en roman.

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.