Husfrun i Toscana

Köttigt

Häromkvällen testade vi den nyöppnade restaurangen Regina Bistecca, i Florens. Som namnet ger en tydlig vink om, erbjuds här framförallt la bistecca, därför bra om man inte är vegetarian om man har lust att besöka stället. Själv äter jag sällan kött men hittade ett alternativ som kändes bra, för Regina Bistecca är en himla trevlig restaurang där Matteo Perduca ( Soprarno Suites / AdAstra) stått för den originella, hemtrevliga  och snygga inredningen. Ett  plus är den trevliga bardisken där man kan ta en  drink innan maten! De i sällskapet som åt av de väl tilltagna köttbitarna var väldigt nöjda så det blir säkert fler besök. (Bild ovan lånad från Reginabistecca.com)

Köttätarna i sällskapet fick välja vad de skulle sätta tänderna i. Jag var inte frestad.

Jag gillar tavelväggen, färgerna och stilen  som påminner mig lite om restauranger i norra delarna av Italien. Inte tungt florentinskt som det ibland kan bli för mycket av.

Alltid duk på italienska restauranger.

Herr Perduca är svag för böcker och färg.

Nöjd, glad & suddig efter måltiden med Florens domkyrka i bakgrunden. Mobilbilderna från den här kvällen är det visst ingen vidare kvalité på.

..men måste ändå säga.. min man lyckades väl föreviga mig och mina väninnor väldigt bra? Alltså, inte enda enda huvud!

Domkyrkan i midnattsskrud. Den är tjusig.

 

SparaSpara

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.