Husfrun i Toscana

Double J x Kartell

En dam att hålla ögonen på, denna JJ (Jennifer Jane) Martin. Ursprungligen från Los Angeles med ett förflutet som journalist håller numera la Double J till i Milano där hon ligger bakom märket med samma namn. Egna kollektionen består av vackra plagg i vintagemönster,  där även en liten “home collection” trillat in. (På hemsidan finns även ett litet urval original vintagekläder). Nu, sedan ett par veckor tillbaka  är hennes samarbete ( det presenterades under Salone del Mobile i våras) med Kartell ute på marknaden, intressant !

Double J/ Kartell hos Enoteca Marcucci, Pietrasanta

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.