More is more

the ivy los angeles roses

LA favorit – LA favorite

 

the ivy los angelesLunchade med Pernilla på ett av LA:s roligaste lunchställen häromdagen. The Ivy på Robertson Blvd. Fler filmkontrakts har nog skrivits på vid dessa bord än någon annanstans i denna stad. Garanterat intressant ur människo-skådning perspektiv. Och ur inredningsperspektiv. Rosor, kuddar, porslin i en salig röra.

I had lunch with my friend Pernilla the other day at one of my favorite spots here in LA. The Ivy on Robertson Blvd. More film contracts have been signed here than on any other place in Hollywood. Interesting people to watch is guaranteed. And the restaurant is beautifully messy decorated. 

the ivy los angeles spot

Jag tar alltid samma rätt på menyn. Grillade grönsaker med lax. Lax kommer ni få höra mycket om. Om man blir vad man äter, kommer jag snart simma iväg som en lax. My favorite on the menu. Grilled vegetables and salmon. I´m soon turning in to a salmon if the saying “you become what you eat” is true. 

The Ivy Indigo Seas Los Angeles

Efter att man lunchat ska man hoppa in i butiken bredvid, Indigo Seas – älskar man plottrig inredning som jag, så är detta THE place to go to. Ägare är Lynn von Kersting som också äger The Ivy, och som går under namnet “Queen of clutter”.  After lunch you should pop in to Indigo Seas next door – the store owned by the Queen of clutter, Lynn von Kersting. She´s also the creator and owner of The Ivy.

Citrus citroner lime still life

Fina citroner och lime i en skål. Still life of citrus and lime.

indigo seas the ivy los angeles

Älskar tavlorna. Love the paintings.

bowl still life lynn von kersting

Den här lilla skålen fick följa med hem. Jag har ju så dåligt med skålar redan… ehhh. As if I didn´t have any bowls already, this little piece had to come home with me.

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.