More is more

vavawoom more is more mirror

Rörigt och härligt… – Lovely clutter

Jag har ett överflöd av favoritplatser här på ön. De flesta med vattnet som bakgrund. Men jag har också en liten hörna i vårt sovrum som jag älskar. Ett litet plåtterhörn.

I have so many favorite spots here on the island. Most of them have the water as a backdrop. But I also have this little favorite spot in our bedroom by our dresser. A little clutter space.vavawoom more is more mirrorEn pigtittare som jag hittat i en loppis affär. Några olika askar för smycken och annat från LA, Indien och Sverige. En liten teckning inramad som Caesar gjort. En målning av en abborre som Henriks mamma gjort. Vårt bröllopsfoto. En fläkt (behöver inte användas så ofta…). På väggen sitter två tavlor som Henriks farfar gjort (det sittande barnet är Henrik!). Och en tavla som jag ärvt när min farmor dog, med ett foto på min vackra mamma i ramen. Och en liten blyinfattad spegel fyndad på loppis.

A vanity mirror I´ve found in a vintage store. Some boxes for jewelry and other stuff from LA, India and Sweden. A drawing by Caesar. A fish painting from my mother in law. Our wedding photo. A fan (it´s not that often we have to use it…). On the wall there´s two sketches by Henriks grandfather (the sitting baby is Henrik!). A mirror from another vintage store. And a painting I got after my grandmother died, with a picture of my beautiful mom on the side.vavawoom more is more mirror vavawoom more is more mirror

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.