More is more

Bergianska

Igår tog vi ungarna till Bergianska botaniska trädgården ute vid Stockholms Unversitet. Sist vi var här var när vi hade Harry i en Babybjörn, så det måste väl vara typ 6 år sedan… Älskar detta ställe. Så väl underhållet, och så många vackra växter.

Yesterday we headed to a big botanical garden called Bergianska. Last time we where there we had Harry in a Babybjorn… so it must be 6 years ago. I love this place. So many wonderful plants!IMG_8844 IMG_8848Kul med alla de fina gångarna som byggts upp i naturlig miljö. Barnen älskar att känna sig som upptäckare. Mannen också…

It´s fun with all the garden paths – some of them feel very secret, and the kids love feeling like little adventurers. The husband included…IMG_8851 IMG_8867 IMG_8875Ok. Jag jobbar vidare på min sommar look… ehh.

Ok. Still working on my summer style… ehh.IMG_8888 IMG_8889 IMG_8904 IMG_8916IMG_8931 IMG_8934Undersidan på av en av jättenäckrosorna. Fantastisk. Ser lite ut som en moderkaka kanske också?

The underneath of the water lilys. Fantastic. Looks sort of like a placenta, doesn´t it?IMG_8935 IMG_8947

Sen skulle vi äta på Orangeriet. Och då kom jag genast ihåg varför jag förra sommaren alltid åkte runt med pannkakor i handväskan… Det är väldigt svårt att få tag på mjölkfri mat till barn på caféer och restauranger. Irriterande. Vi åkte vidare och samma visa på nästa ställe. Det slutade med att vi fick åka hem.Såg för övrigt en väldigt bra dokumentär igår på SVT play om varför allergierna ökar så lavin-artat. Väldigt intressant om man som vi har två ganska allergiska barn.

We where going to top it off with a lunch at The Orangerie. But there I was reminded of why I always where traveling with pancakes in my purse last summer. It´s really hard to get milk free food for children in restaurants and coffee shops in Sweden. Very annoying. We got in to the car and tried another place, but the same thing happened there. And we went home. 

By the way – I saw a really interesting documentary yesterday on this allergy topic…IMG_8948

5 Comments

Wow supervackra bilder! Din fotokurs is really paying off!

Post a Reply

Kan inte annat än hålla med Sara! Fantastiska bilder!

Post a Reply

Fina bilder Karin! Och jag känner igen mig med allergier/restaurangbesok… Har alltid med mig pasta, bröd, kex i handväskan till Agnes… 🙁

Post a Reply

Jätte tacksam för recept på mjölkfria pannkakor?! Har en lite allergiker hemma…

Post a Reply

I just want to tell you that I’m new to blogs and really savored your web site. Likely I’m likely to bookmark your blog . You certainly have wonderful writings. Appreciate it for sharing with us your web site.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.