More is more

Bästa pastan!

Matlagning är inte min starka sida. MEN jag älskar att äta gott. Och jag älskar att ha middagar. Den här pastan är otroligt god, och väldigt enkel att koka ihop. Receptet kommer från Henriks brorsa Stoffe från början. Det bästa med receptet är förstås att det är gott, och det näst bästa är att det går att förbereda så att när det väl är dags att äta är det bara att koka själva pastan och röra ihop. Recept för den som är intresserad:

1 paket stor snäckpasta el dyl.

1 paket pinjenötter

2 pkt cocktailtomater

3 bitar mozarella

1 kruka basilika

ca 0,75 dl olivolja

1 klyfta vitlök

salt & peppar

Dela tomaterna och krama ur vätskan och kärnorna. Rör ihop med mozarellan (du får dela bitarna i mindre bitar först). Häll på olivoljan. Pressa ner vitlöken. Hacka basilika bladen. Salta och peppra och rör ihop alltsammans, och smaka av. Nu kan denna röra stå till sig ett tag – kan stå flera timmar om det blir så, ingen fara. När det är dags att äta – koka bara upp pastan och rör ihop med röran och grillade pinjenötter. Ta da. Så gott!

IMG_9034

Pasta, vitt vin och min bästa vän Martina på middag. Vad mer kan man begära? Ingenting.IMG_9029Jo, det här gulliga gänget i soffan. Harry, von Essar och lilla gullplutten Ralph.

 

2 Comments

låter som ett perfekt recept till de där luncherna på stranden som jag faktiskt snart vill ha. tack.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.