More is more

Mystery of the day

Vi har en hyreslägenhet i Stockholm. Och i veckan när vi kollade posten hittade vi detta brev. Det är så sjukt mystiskt. Brevet är adresserat till en Anna Wilson, och hon står som c/o på mitt namn och min adress. Och brevet verkar vara från hennes mamma och pappa i Glasgow. Av texten verkar det som att hon just flyttat till Sverige då de skypat samma morgon som de skickat brevet. Hur mystiskt är inte detta? Vem är hon? Varför är det adresserat till mig?

We have a rental apartment in Stockholm. And this week when we checked the mail, we found this letter. It´s such a mystery. The letter is addressed to an Anna Wilson, c / o my name and my address. And the letter appears to be from her mom and dad in Glasgow. From the text it seems that she just moved to Sweden, and that they´ve skyped same morning that they´ve sent the letter to her. How mysterious is this? Who is she? Why is it addressed to me?IMG_1639

1 Comment

Oj! Vad skumt!
För nån vecka sen så snackade de på nyheterna om en fransk tjej som plötsligt plingar på hos någon då hon hyrt deras lägenhet. Någon hade använt deras namn osv för att göra en falsk blocket annons. Kanske är det något liknande här och att föräldrarna fått reda på adressen och ville att hon skulle välkomnas till sin nya lägenhet med att hitta ett kort när hon kommer dit..?

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.