More is more

A girl´s gotta have a statement piece!

… och det har jag nu! Det här fin-fina halsbandet som Harry gjort till mig på Mothers day. Han påminner mig på morgonen om att jag ska ha det på mig. Och det är klart jag ska! Och på American Idol-finalen fick det också hänga på.

And I have one! This necklace that Harry made me for Mothers day. He reminds me in the morning to wear it. And I wear – all day long, and to the American Idol finale.

IMG_7396Och till det kör vi förstås Chanel nr 78 på läpparna.

IMG_7401

På Walk of Fame, på väg mot Dolby Theatre där finalen av American Idol hölls. Vår kompis Per Blankens har producerat detta mastodont-projekt de senaste åren, och det känns väldigt kul att se vad han åstadkommit!

IMG_7469

Mina nya Blankens-skor The Sid, i grafit-grått! Så härliga! Bekväma och snygga!

IMG_7431

På Dolby Theatre där finalen hölls brukar annars The Oscars gå av stapeln. Och både jag och Henrik blev mycket förvånade över hur litet det var därinne! Stjärnorna måste verkligen sitta i knät på varandra under galan tänkte jag när jag satt där nu…

IMG_7446

Nu var det dom här som satt tätt tätt ihop. Det är kul att gå på shower och sånt med Harry – han är verkligen så intresserad och inne i det som händer på scenen.

IMG_7442Tyvärr fick den här lille spelet, så vi var tvungna att gå innan finalen var klar. Han är sin fars son.

 

4 Comments

Du ser ut att ha ett läppstift i en, i mitt tycke, perfekt nyans här! Har letat men de är så svåra att hitta. Skulle bli så tacksam om du vill dela med dig vad det är för märke/nyans du använder. Hoppas lille sonen mår bra och kryar på sig efter operationen!

Post a Reply

ha ha – min lilla brukar också få spel.
Tyvärr har han det efter mig…

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.