More is more

Den blomstertid nu kommer…

Vi har en vecka kvar i LA innan vi åker till Sverige! Så kul! Och i torsdags var det Fine Arts performance show på barnens skola. Vi fick titta på barnens konst från året – så fina saker hade de gjort! Och så uppträdde de. Caesar och Bonnies klass sjöng fint. Och Harrys klass spelade teater. Harry var Harry Potter – och läste sina lines högt och tydligt uppe på scenen. De är så modiga de här små!

En grej jag gick och sörjde här i ett par år var det här med de svenska skolavslutningarna – jag har så fina minnen från mina egna när jag var liten. Hur man kom med en liten bukett syrener från trädgården, man var klädd i vitt, och sjöng “Den blomstertid nu kommer…”. Jag sörjde detta, att jag inte skulle få uppleva det nu när mina barn går i amerikansk skola. MEN här har vi ju andra traditioner! Och nu får vi göra dom till våra!
IMG_5636Harry som Harry Potter.

IMG_5621Den här lilla gullungen hade gjort en fin liten bok till mig och Henrik…

IMG_5666IMG_5668IMG_5628 IMG_5645Cissan och sötaste Remy.
IMG_5647… i Caesars gamla byxor! Gulligt.
IMG_5649Storasyster Bonnie. IMG_5660Och efter det åkte vi och The Blankens family och åt Korean BBQ i Koreatown. Yummy! Som sagt, nya traditioner!

 

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.