More is more

Det är dags! Veckans bläcka!

Det här är jag, Harry och Henrik midsommarafton 2008 – året då våra midsomrar gick från “utan barn” till “med barn”, något jag och Jennie pratar om i veckans avsnitt av Veckans bläcka! Vi snackar såklart också om årets midsommar-firande. Och det här med kraven på dagens kvinnor – allt man ska vara bra på. Och något som ni som följer mig vet att jag har mycket ångest över – matlagning. Det är jag tydligen inte ensam om. Jennie avslöjar något Filip kanske inte är helt glad över… Om ni liksom vi stug-kurar, är det väl ett ypperligt tillfälle att ladda ner en podd att ligga på sofflocket med. Inte nog med att det är regnigt och kallt, precis alldeles nyss blev jag nedslagen av ett parasoll som flög all världens väg i vinden.

Lyssna här på iTunes, eller här på Libsyn. Prenumerera på podden kan ni göra här. Och ni kan också lyssna här direkt på bloggen. Veckans avsnitt heter Midsommar blues…

MINOLTA DIGITAL CAMERAMidsommar 2004 eller 2005. Uffe Brunnberg hälsade på en kompis på ön, men alla våra kompisar trodde att vi hyrt in honom… det säger väl något om tillståndet på folk. Vårt hus var gult då! Nu är det grått…MINOLTA DIGITAL CAMERA

IMG_9446Städning på tjock-tevens tid. Detta var innan jag hade bakat in denna besatt kring plock och städning så väl i min personlighet, att folk numera inte lägger märke till att jag jämnt och ständigt städar… Något annat vi också pratar om i veckans podd.

rabattenMina rabatter på den tiden. Helt ogräs-fria… inte som idag… det har jag i alla fall släppt.

4 Comments

Kom just hem från jobbet efter att ha suttit i bilkö och lyssnat på Veckans Bläcka. Skrattade högt för mig själv flera gånger. Så hög igenkänningsfaktor på så många saker! Och då ska du veta att jag fyller 60 nästa år…
Halkade in på din blogg när ni bodde i New York för några år sedan och jag har varit fast sedan dess. Nu har jag en önskan – kan du berätta om dig själv, före Henrik och barn? Vad gjorde du då? Har förstått att du jobbar med TV-produktion el likn men hur hamnade du där, och exakt vad jobbade du med?
Se där stoff till ett blogginlägg ☺️
Hälsningar från Göteborg

Post a Reply

Hej Eva! Tack för din kommentar! Jättekul att höra att du gillar bläckan! Jo, det är en god idé! Det kommer i antingen podd- eller bloggform!
ha det fint!

Post a Reply

Så himla rolig och härlig! Du Karin har en sån söt amerikanskt dialekt när du talar svenska 😉 Söta R. Kram!

Post a Reply

Hahaha! Har jag fått amerikansk dialekt nu!? Det är svårt att höra själv. Men roligt!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.