More is more

Le Cook Book Club – Jennies Edition

Igår var det äntligen dags för Kokboksklubb igen! Denna gång hemma hos Jennie i Los Feliz. Temat för kvällen var mat ur Julia Childs kokbok. Jag är ett superfan av Julia Child, och älskade filmen Julia & Julia med Meryl Streep som kom för ett par år sen. Kan verkligen rekommendera den! Bra mat-inspo! Jag hamnade i varmrätts-laget – känns som min lott i livet… men det är ju bra, jag behöver ju verkligen kunskapen. IMG_1720Vi började med bubbel såklart!

IMG_1712Issa och Cissan.

IMG_1740Jennie och lilla sötnosen Tage. Jennie hade Filips föräldrar Lars och Tina i huset som hjälpte till med att passa barnen. (Och att delvis diska efter oss! Underbara människor!)

IMG_1771Lotta – med nyopererad axel, Pernilla och Lena.IMG_1730Jag. När jag lämnade hemmet frågade Henrik om vi skulle köra Medeltids-tema denna kväll… Han tycker att min (och Busters) friss påminner om Prins Valiants – och så lägger vi toppen i brynja/ medeltidsstil så fattar ni. Jaja. Tycker för övrigt att det vore ganska kul med ett sånt tema på riktigt! Nytt favorit-läppstift i lite mörkare röd ton “Smoke Red”, från Oriflame.

IMG_1747 IMG_1765Så fint dukat ute! I höst-toner.

IMG_1782Två gulliga bebis-pojkar! Annikas lilla Heath var också med.

IMG_1773Varmrättslaget! Pernilla, Lena och jag! Och vi skulle laga en Bouef Bourguignon – det här är ju faktiskt en rätt jag lagat någon gång ibland, så det var ju kul. Speciellt som att min variant varit rätt förenklad.

IMG_1785Fint hackat sidfläsk som ligger och bryner. Det strösslades på grytan alldeles på slutet. Så gott. Vid sidan har vi svamp, morötter och syltlök.

IMG_1809Vårt lag in action.IMG_1721 IMG_1737Malin.

IMG_1839Här har förrättslaget dragit igång. Issa var i det laget.

IMG_1843Lilla Ilse är uppe och hälsar på klubben.

IMG_1848Förrätten. Musslor! Så gott!

IMG_1849 IMG_1858Och här har vi varmrätten upplagd. Bouef Bourguignon med pressat potatismos. Riktigt riktigt gott blev det.

IMG_1832Annika, Cissan och Cirpa – efterrättslaget. Detta var ju spännande, och med att det var min favorit; Cremé Brulée på menyn.

IMG_1871 IMG_1898Och här var den, efterrätten. Liten och naggande god!

IMG_1767 IMG_1889Och så gruppbilden! Den jobbar vi hårt med varje gång. Vi hade svärmor Tina som fotograf, och hon kämpade verkligen på bra.

IMG_1880En annan variant. Nä, inte är den väl sned!?

IMG_1904 IMG_1906Kokboksklubben – also known as Moms On the Loose. Underbar kväll!

12 Comments

Ser ju alldeles underbart härligt ut,hur ofta träffas ni ?

Post a Reply

Känner alltmer att det är ER man vill följa i Hollywoodfruar! Ni verkar ju leva roliga liv och dessutom tycka om varandra! Inspirerande kvinnor!

Post a Reply

Men eller hur?! Håller verkligen med. Och så kan ni lotta ut en plats vid bordet för jag vill också vara med haha! Ser underbart ut.

Post a Reply

Verkligen!!! Tycker årets säsong var riktigt tråkig…. Åsa och Gunilla känns som de följt en gång för mkt nu. Lite Karin, Cissi och Jennie vore ju toppenkul att följa!

Post a Reply

Jaa! Verkligen! Bra idé!

Post a Reply

Förresten Karin, kommer ni öppna upp portalen för att kunna skapa en egen blogg eller är det endast inbjudna så att säga?

Post a Reply

Vad trevligt ni verkar ha! En liten fråga: har noterat att du har en guldklocka med läderarmband. Jag har oxå fått en. Vågar man använda den i vardagen? Hur blir det med vattenstänk osv på läderarmbandet. Om jag nu fått en så fin klocka vill jag använda den men är oxå lite skraj…

Post a Reply

Jag tycker faktiskt bara lädret blir finare av användning… och jag har garanterat blött ner mitt!

Post a Reply

Tack för svar! Ok då ska jag använda min även i vardagen med två småttingar ☺️

Post a Reply

  1. […] Jag var på middag med kompisar i lördags (när Rio undrade vad jag skulle göra och jag berättade att jag skulle iväg och träffa kompisar […]

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.