More is more

Happy Thanksgiving

I år beslutade vi att åka till San Diego bara barnen, vi och Buster ett par dagar över Thanksgiving. Riktigt härligt och mysigt har vi det! Saknar förstås lite det härliga i den vanliga kompismiddagen vi brukar ha över Thanksgivning. Men också lite skönt att slippa upplåta kylskåpet i en veckas tid innan åt en Turkey som ska ligga i lag, och sen resterna veckan efter… Och framförallt väldigt intressant att studera hur Amerikaner firar Thanksgiving på resort. Mer om det blir det garanterat i nästa veckas podd. Det är ju svårt för oss Svenskar att förstå – men Thanksgiving är en lika stor helg som jul för det amerikanska folket. FullSizeRender IMG_1989 IMG_2001 IMG_1993 IMG_2015 IMG_2020 IMG_2031 IMG_2038

2 Comments

Åk och hälsa på Thomas o Letty i Chula Vista vetja. Phille med tjej är där nu också.
Härlig första advent önskar vi!

Post a Reply

Hej Eta!
Vi hann inte åka förbi dom denna gång! Garanterat nästa! kram kram

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.